Livro Classic Indian Cooking – Sahni, Julie – ISBN: 0688037216

Livro Classic Indian Cooking – Sahni, Julie – ISBN: 0688037216

Você já leu o livro Classic Indian Cooking? Deixe seu comentário:

Conheça o livro e compre online. Livro Classic Indian Cooking – Sahni, Julie – ISBN: 0688037216.

This extraordinary cookbook, ‘Classic Indian Cooking’, amounts to a complete course in Indian cuisine. Elucidated by over 100 line drawings, it systematically introduces the properties of all the basic spices and special ingredients of Indian food, then explains the techniques employed in using them, always with the help of comparisons to familiar Western methods. It is immediately obvious that Indian food is rich and varied, yet not difficult to prepare. The cooking principles are basic and wellknown. The utensils needed are few and simple. Every recipe has been especially designed for the American kitchen – practically all the ingredients can be found in any American supermarket and there are scores of time-saving shortcuts with the food processor and handy directions for ahead-of-time preparation. Following a lively and absorbing introduction to the history of India’s classic Moghul cuisine, Julie guides the cook through the individual components that make up an Indian meal. She begins with delicious appetizers like Crab Malabar and Hyderabad lime soup; continues through main courses, both nonvegetarian and vegetarian (this book is a treasure trove for the non-meat eater); goes on to all the side dishes and traditional accompaniments, from spinach raita and lentils with garlic butter to saffron pilaf and whole wheat flaky bread; and ends with the glorious desserts, like Ras Malai, sweetmeats, and beverages. Clear, illustrated, step-by-step instructions accompany the cook through every stage, even for making the manywondrous Indian breads, both by hand and with the food processor. And at the end of each recipe are balanced serving suggestions for every kind of meal, Among the many special features are ideas for appropriate wines, a useful spice chart, a complete glossary (which might also come in handy when ordering in Indian restaurants), and a mailorder shopping guide that will make Indian spices accessible anywhere.

  • Origem:  IMPORTADO
  • Editora:  WILLIAM MORROW
  • Idioma:  INGLÊS
  • Edição:  1
  • Ano:  1997
  • País de Produção: United States
  • Código de Barras:  9780688037215
  • ISBN:  0688037216
  • Encadernação:  BROCHURA
  • Complemento:  NENHUM

ISBN: 0688037216

+ Culinaria

Livro Luigi⠹s ⠳ Comida De Cantina – Dobal, Veronica – ISBN: 8543104556
Livro Luigi⠹s ⠳ Comida De Cantina – Dobal, Veronica – ISBN: 8543104556
Livro Oriente A Mesa – Liem, Lie Djoen – ISBN:
Livro Oriente A Mesa – Liem, Lie Djoen – ISBN:
Livro Receitas Portuguesas Da Vovo Aida – Alves, Maria Aida Marques – ISBN: 853664012X
Livro Receitas Portuguesas Da Vovo Aida – Alves, Maria Aida Marques – ISBN: 853664012X
Livro A Arte Caseira De Fazer Paes Naturais – Meyer, Romelia – ISBN: 857187221X
Livro A Arte Caseira De Fazer Paes Naturais – Meyer, Romelia – ISBN: 857187221X

+ Mairipa

Esta mulher fez algo que todo fã de Harry Potter gostaria de fazer
Esta mulher fez algo que todo fã de Harry Potter gostaria de fazer
Os desenhos de J.R.R. Tolkien são incríveis
Os desenhos de J.R.R. Tolkien são incríveis
Livro mostra como formular políticas públicas
Livro mostra como formular políticas públicas
Livro de Valesca deverá ser lançado na Bienal 2016
Livro de Valesca deverá ser lançado na Bienal 2016

Youtuber Christian Figueiredo lança livro “Eu Fico Loko 3”
Youtuber Christian Figueiredo lança livro “Eu Fico Loko 3”
10 coisas que só quem ama livros vai entender
10 coisas que só quem ama livros vai entender
Os livros que ganharam uma guerra
Os livros que ganharam uma guerra
Este livro ensina como fazer o dobro de trabalho na metade do tempo
Este livro ensina como fazer o dobro de trabalho na metade do tempo
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,